Inspirerad av den klassiska Superocean från 1950-talet, kombinerar Superocean Heritage tidlösa designelement med en modern touch. Resultatet är ett sportigt och elegant tidstycke som är perfekt för både land och hav.

Superocean Heritage Chronograph 44 utmärker sig med sin polerade keramiska bezel med ikoniska triangulära visare. Den har också en envägs roterande ram med en polerad keramisk insats. Tidmätaren är konstruerad i rostfritt stål och erbjuds med antingen ett matchande stålarmband eller ett ”mesh-stil” gummiband med ett fällbart spänne.

Det här eleganta dykaruret är ett utmärkt val för dem som uppskattar en kombination av stil och funktion. Med sin robusta konstruktion, precisionsrörelse och tidlösa design är Superocean Heritage Chronograph 44 en tidmätare som kommer att vara i en all evighet. -entusiaster och samlare bör definitivt kolla in denna tidlösa klassiker.

Utforska vårt breda utbud av toppkopior.com idag och hitta den perfekta Breitling-replikan för din personliga stil. Våra klockor är tillverkade av material av högsta kvalitet och erbjuder utmärkt valuta för pengarna. Klicka här för att se hela vårt urval: .

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *